MINI RESOLUTE EDICIJA
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDICIJA
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDICIJA
MINI CABRIO SEASIDE EDICIJA
MINI CLUBMAN FINAL EDICIJA
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI Cabrio
Prvi potpuno električni MINI Cabrio ikada - glavna pozornica, tizer Prvi potpuno električni MINI Cabrio ikada - glavna pozornica, tizer

PRVI POTPUNO ELEKTRIČNI MINI Cabrio IKADA.

OSETITE VETAR.

Budućnost potpuno električne vožnje je tu. Da bismo proslavili 30 godina našeg MINI kabrioleta, lansiramo prvi, potpuno električni MINI Cabrio. Vožnja u eksluzivnom potpuno električnom MINI kabrioleta je iskustvo kao nijedno drugo. Uživajte u vožnji na otvorenom do maksimuma uz nultu buku i nultu emisiju – potpuno nova avantura za sva čula.

OTKRIJTE DETALJE.

ISTRAŽITE BUDUĆNOST POTPUNO ELEKTRIČNE VOŽNJE.

S obzirom na ograničeni broje dostupnih vozila, sigurno nećete želeti da propustite ovaj ekskluzivni, potpuno električni MINI Cabrio. Dok uživate u bešumnoj vožnji, uživaćete u novom iskustvu za sva čula jer ovaj MINI Cabrio bez emisija omogućava maksimalno uživanje u vožnji na otvorenom. Ekskluzivni detalji od prtljažnika do haube dodaju neosporan stil i naravno, a taj MINI karting osećaj čini vožnju uzbudljivom svaki put.
Prvi potpuno električni MINI Cabrio ikada - tizer - finansijske usluge

MINI FINANSIJSKE USLUGE.

ISTRAŽITE MOGUĆNOSTI.
Prvi potpuno električni MINI Cabrio ikada - tizer Prvi potpuno električni MINI Cabrio ikada - tizer

Izjava o odricanju od odgovornosti:

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja evropske Uredbe (EZ) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model. Vrednosti vozila su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Što se tiče ovih vozila, poreza koji su povezani sa vozilima i drugih dažbina zasnovanih (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od ovde navedenih. Specifikacije efikasnosti CO2 određene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i Evropskom uredbom u njenoj važećoj verziji. Prikazane vrednosti se zasnivaju na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju. Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila možete naći u „priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html Cena je neobavezujuća preporuka proizvođača (sa PDV-om, bez troškova transporta). Osoblje u bilo kom MINI salonu će vam s zadovoljstvom preneti sve obavezujuće informacije o ceni. "