MINI RESOLUTE EDICIJA
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDICIJA
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDICIJA
MINI CABRIO SEASIDE EDICIJA
MINI CLUBMAN FINAL EDICIJA
POTPUNO ELEKTRIČNI MINI Cabrio
MINI Kabrio Seaside Edicija - main stage teaser

MINI CABRIO SEASIDE EDICIJA.

TALASAJTE.

GLAVNE KARAKTERISTIKE EDICIJE.

OBOŽAVAMO DA BUDEMO NA MORU.

Napravili smo veoma posebno izdanje inspirisano obalom našeg najotvorenijeg člana porodice. MINI Kabriolet Seaside Edicija osvaja vaša čula mnogo pre nego što uđete unutra. Proslavljajući 30 godina izvanrednog uzbuđenja, ovaj model podiže vožnju pod otvorenim suncem na nove visine. A sa živahnim MINI Cooper S motorom ispod haube, dinamičan je koliko i uzbudljiv. Sa udobnim sedištima za četvoro, neočekivane avanture čekaju vas i vaše prijatelje iza svakog ugla.

ZARONITE U MORSKE DUBINE SA MODELOM SEASIDE.

Svideće vam se lagan, prozračan osećaj unutrašnjosti MINI Kabriolet Seaside Edicije. Boje mora pod oblacima – pomislite na peščane bež i umirujuće plave nijanse – dodaju obilje teksture koje obezbeđuju osećaj opuštenog odmora. Vozilo je izrađeno od vrhunskih materijala i obiluje prefinjenim detaljima kojima se možete posebno diviti kada se spusti krov tokom sunčanih dana.
MINI Kabriolet Seaside Edicija – presvlake i kabina

OTKRIJTE DETALJE.

GLAVNE KARAKTERISTIKE I ODLIKE.

MINI Kabriolet – Seaside Edicija – Asortiman

MINI CABRIO SEASIDE EDICIJA.

ZA VAS I VAŠ MINI.

ATRAKTIVNA DODATNA OPREMA I FINANSIJSKE PONUDE.

PRONAĐITE DODATNU OPREMU KOJU TRAŽITE.

MINI Kabriolet Seaside Edicija – dodatna oprema nakon kupovine
MINI Kabriolet Seaside Edicija – finansijske usluge

MINI FINANSIJSKE USLUGE.

SMESTIĆEMO VAS IZA VOLANA.

PREDUZMITE SLEDEĆE KORAKE.

Izjava o odricanju od odgovornosti:

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji energije utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja evropske Uredbe (EZ) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj a prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model. Vrednosti vozila su zasnovane na novom WLTP propisu i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Što se tiče ovih vozila, poreza koji su povezani sa vozilima i drugih dažbina zasnovanih (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od ovde navedenih. Specifikacije efikasnosti CO2 određene su u skladu sa Direktivom 1999/94/EC i Evropskom uredbom u njenoj važećoj verziji. Prikazane vrednosti se zasnivaju na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju. Dodatne informacije o zvaničnoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih putničkih automobila možete naći u „priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih putničkih automobila“, koji je dostupan na svim prodajnim mestima i na https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html Cena je neobavezujuća preporuka proizvođača (sa PDV-om, bez troškova transporta). Osoblje u bilo kom MINI salonu će vam s zadovoljstvom preneti sve obavezujuće informacije o ceni.