COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
motion

ZAŠTO JE MINI TVOJ PRVI AUTO?

 

 

 

MINI je automobil za tebe, koji nikada nisi deo stereotipa, već sam postavljas nove standarde. Ti si: energičan, urban, kul, imaš istančan ukus i osećaj za dobar dizajn.

MINI je prepoznatljiv, jedinstven i drugačiji, ikona medju automobilima. Zadržao je sve najbolje od svog prethodnika, a ispunjen novom tehnologijom je jedan od najsavremenijih automobila na tržištu.

Prvi automobil, oduvek se pamti. Još ukoliko je to MINI, sigurno ga nikada nećeš zaboraviti. 

MINI ENTERIJER

instrument tabla

LED krug oko MINI Centralnog instrumenta.

On je tu kako bi ti pravio društvo. Ima sopstvena raspoloženja. Snažno sija - menja boje u reakciji na različite događaje. Kao kada promeniš mod vožnje, turiraš motor, primiš dolazni poziv ili pojačaš muziku.

ambijentalno osvetljenje

Ambijentalno osvetljenje

Uzbuđenje počinje mnogo pre dolaska tvog vozila. To osećaš još više kada formiraš enterijer za sebe. Veliki broj opcionala i kastomizacije dolazi uz tvoj budući MINI, a na tebi je samo da ih izabereš.

Teasers

hendsfree

BLUETOOTH HANDS-FREE MOGUĆNOSTI.

Tvoj MINI može da se poveže sa uređajima preko Bluetooth veze. To omogućava da bezbedno primaš pozive koristeći bilo multifunkcionalni volan, MINI kontroler na dodir ili sistem kontrole glasom. 

za multitaskere

ZA MULTITASKERE.

Osim što pruža fantastičan dodir dok naglašava sportski izgled vašeg MINI automobila, naš multifunkcionalni volan ima opcije sa raznovrsnim funkcijama lakog korišćenja telefona, glasovnih i audio kontrola pod vašim prstima. Pristupite svom MINI radiju, odgovorite na dolazne pozive i uključite tempomat – sve to ne skidajući ruke sa volana.