Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique MINI, Your unique MINI,

Your MINI - exterior Your MINI - interior

REQUEST AN OFFER.

BOOK A TEST DRIVE.

The all-electric MINI side view
MINI 3 VRATA COOPER S E
MINI 3-door Hatch side view
MINI 3 VRATA
MINI 5-door Hatch side view
MINI 5 VRATA
MINI CABRIO
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman SE side view
MINI Countryman S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Electric MINI –beli i crni – pogled sa strane Electric MINI –beli i crni – pogled sa strane

POTPUNO ELEKTRIČNI MINI.

Dostupan uz državnu subvenciju od 5.000€.

NABIJEN STRAŠĆU.

Prigrlite neočekivano. Doživite novo uživanje. Prvi potpuno električni MINI najavljuje energijom supernabijeni evolutivni korak koji stapa MINI karting osećaj i čuveni dizajn. Prebacite se na novi električni stil urbanog života.
Električni MINI – beli i crni – pogled sa strane odozgo Električni MINI – beli i crni – pogled sa strane odozgo

PULSIRAJUĆE PERFORMANSE.

The all-electric MINI The all-electric MINI

184 hp

i trenutni obrtni moment.

7,5 sek

0-100 km/h.

The all-electric MINI The all-electric MINI

ENERGIJOM SUPERNABIJENI KARTING OSEĆAJ.

Uzeli smo slavno MINI držanje na putu i sportski stil, pa smo tome dodali novi izvor energije za dodatno zadovoljstvo u vožnji. Čim skrenete za prvi ugao, osetićete da je potpuno električni MINI upravo najmoćniji MINI – koji vam uliva energiju na sasvim novom nivou.
Električni MINI – beli i crni – pogled spreda sa strane

TRENUTNI OBRTNI MOMENAT.

Pred semaforom ne uzima se u obzir samo broj konjskih snaga (ks), već i obrtni moment (Nm) koji vam je na raspolaganju. Potpuno električni MINI vam daje taj puni obrtni moment, istog trena. Dok benzinski motor mora da dođe do određenog broja obrtaja kako bi generisao obrtni moment, i usmerio tu snagu preko menjača pre nego ona dođe do točkova.

Tako istog trena kad se upali zeleno i vi nagazize na papučicu za ubrzavanje, obrtni moment se smesta aktivira kako bi vam doneo uzbudljivu agilnost i žestoko ubrzanje.

JEDNA BRZINA,
BEZ ŠALTOVANJA.

Čak i sa direktnim visokim obrtnim momentom i visokim brojem obrtaja elektromotora, vašem potpuno električnom MINI vozilu nije potrebno kvačilo, i možete odmah da ubrzate – u bilo kom trenutku i pri bilo kojoj brzini. Sve se svodi na to da stvari ostanu jednostavne, a isporuka – 0-100 km/h za 7,5 sekundi – bez kašnjenja i prekida za promenu stepena prenosa.
Električni MINI – menjač brzina – ručica
Električni MINI – pogled otpozadi – položaj baterije

PRAVI MINI.

Potpuno električni MINI je originalna ikona, sada reenergizovana za puteve sutrrašnjice. Pokreće ga visokonaponska, 96-ćelijska, 32,6 kWh (ukupan kapacitet) baterija postavljena ispod poda, između prednjih sedišta i ispod zadnjih sedišta. To pozicioniranje baterije daje potpuno električnom MINI vozilu dodatno nizak centar gravitacije, što ne samo da poboljšava stabilnost i držanje – već donosi još više zabave u skretanje za ugao.

Osećate da ste blizu puta. Široki razmak između točkova i čvrsto podešeni sistem vešanja drže vas čvrsto i pribijeno za tle dok napadate svaku krivinu.

Električi MINI – beli i crni – pogled sa strane Električi MINI – beli i crni – pogled sa strane

ČUVENI DIZAJN.

The all-electric MINI The all-electric MINI

4 lajsne

za pravi stil.

4 kraka

za aerodinamičnu vožnju.

The all-electric MINI The all-electric MINI

VEČITI KLASIK. ELEKTRIFIKOVAN.

Stapajući aerodinamične linije sa novim karakterističnim detaljima koji privlače pogled, potpuno električni MINI dizajniran je tako da se uklopi u uzavreli gradski život – i maksimalizuje vaš doživljaj vožnje. Samopouzdan a opet šarmantan – prihvata tradiciju, i ukazuje na svetliju, uzbudljivu budućnost.
Električni MINI – beli i crni – prednja rešetka

AERODINAMIČNA PREDNJA REŠETKA.

Aerodinamična, privlačna prednja rešetka dobila je veoma moderno tumačenje, otelotvorivši MINI istoriju, kao i budućnost. Ona je gotovo sasvim zatvorena – što znatno pojačava aerodinamičnost. Ona ima upadljivu žutu akcentnu šipku i amblem "MINI Electric" kako bi joj dali svež karakter. Sve to zamamno naglašavaju čuveni, minimalistički krugovi prednjih farova.

17” MINI Electric Power Spoke.

Zračeći neustrašivim temperamentom i aurom urbanog samopouzdanja, ovi elegantni aluminijumski točkovi predstavljaju MINI najsnažnije moguće. Ispoljavajući stil jedinstveno svoj, upadljiva, asimetrična lajsna gotovo je sasvim zatvorenog dizajna – što dalje pojačava potpuno električna aerodinamična svojstva MINI vozila.
Električni MINI – točkovi – Electric Power Spoke
Električni MINI – kapa ogledala – žuta

MINI ENERGIČNA ŽUTA.

Upadljivi energično žuti akcenti daju vašem potpuno električnom MINI vozilu veoma primetno prisustvo na putu. Oni se ističu, ali suptilno, i gordi su barjaktari za formu snage koju najviše volite.

LED PREDNJA I ZADNJA SVETLA.

Kao i MINI, britanska zastava prevazilazi vreme i označava dugu i bogatu istoriju. Potpuno električni MINI ima zadnja LED svetla sa dvodelnim motivom koji aludira na taj čuveni amblem. Velika preciznost i dubina dizajna pružaju dodatnu dozu individualnosti. Napred, adaptivni MINI LED farovi sa Matrix tehnologijom automatski podešavaju jačinu svetla i šaru snopa za konkretne uslove, kao što su nailazeći vozači, pridodajući bezbednost vašoj vožnji.
Električni MINI – LED farovi – Matrix tehnologija
Električni MINI – pogled na enterijer Električni MINI – pogled na enterijer

TIHA REVOLUCIJA.

The all-electric MINI The all-electric MINI

1-brzinski

menjač.

2 nivoa

regenerativnog kočenja.

The all-electric MINI The all-electric MINI

KLIZITE KROZ GRAD.

Dinamičan a opet nežan, potpuno električan MINI nudi vam potpuno nov doživljaj vožnje. Gotovo pa tišina u kojoj uživate otklanja stres iz vožnje. Zato možete da se fokusirate na suštinske stvari kao što je dobar zvuk muzike na hajfaj sistemu dizajna Harman Kardon.
Električni MINI – papučica za ubrzanje – papučica za kočenje

VOŽNJA PO GRADU SA JEDNOM PAPUČICOM.

Možete voziti svoj potpuno električni MINI gotovo sasvim korišćenjem samo jedne papučice kako zaubrzavanje, tako i za kočenje. Motor je direktno povezan sa točkovima, tako da kad odignete stopalo sa papučice, on radi kao generator i pušta da potpuno električni MINI usporava brže nego što bi to činio automobil na benzinski pogon. Vraćate pomalo energije u bateriju svaki put kad se zaustavite pred sledećim semaforom.

BEZ BUKE MOTORA.

Potpuno električni MINI je toliko tih da smo morali da ugradimo akustičnu zaštitu za pešake u vidu emitovanja zvuka koji će upozoriti druge korisnike puta na njegovo prisustvo. Nema potrebe da turirate motor i osim tihog zujanja kada ubrzavate, jedini zvuk dolazi spolja. I to samo pri brzini.
Električni MINI – elektromotor
Električni MINI – enterijer – prednji vetrobran

MANJE BUKE. KVALITET ŽIVOTA.

Negativni efekti prevelike buke prevazilaze sluh. Ona može dovesti do stresa i oslabiti našu sposobnost fokusiranja i koncentracije. Vaš potpuno električni MINI je oličenje smirenosti i spokoja, nudeći vam utočište za relaksaciju i razmišljanje.
Electric MINI – MINI Ownership

ELEKTRIKA SE UKLAPA U VAŠ STIL VOŽNJE.

PREDUZMITE SLEDEĆE KORAKE.

MINI Countryman Plug-in Hybrid – punjenje – prednji pogled

NOVI MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Sa MINI TwinPower Turbo motorom i vrhunskim pogonskim sklopom, veličanstveni MINI Countriman Plug-in Hibrid vam nudi najbolje od obe vrste motora. Takođe se može pohvaliti ozbiljnim off-road mogućnostima.
MINI Cooper SE Countryman ALL4 potrošnja goriva (kombinovano): 2.5 – 2.4 l/100 km Co2 emisjia (kombinovano): 56 - 55 g/km
The all-electric MINI side view
MINI 3 VRATA COOPER S E
MINI 3-door Hatch side view
MINI 3 VRATA
MINI 5-door Hatch side view
MINI 5 VRATA
MINI CABRIO
MINI CLUBMAN
MINI Countryman side view
MINI COUNTRYMAN
MINI Countryman SE side view
MINI Countryman S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo