Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

UPS! Prekardašili ste.

ISTO UPRAVLJANJE. VIŠE RUČICA.

Smestite još veći deo svog života u svoj MINI. Dobićete karting-vožnju, proslavljeni dizajn i najsavremeniju tehnologiju, sada sa više prostora i 5 vrata zbog lakšeg pristupa. To je ono na šta smo svi čekali.

MINI 5-door Hatch otvoreni profil karoserije

USKOČITE.

Super mali. Super praktičan. MINI sa 5 vrata je samo 161mm duži od originala, ali dobijate mnogo više od kola. Pored dodatnih dvoja zadnjih vrata, nazad mogu da sednu troje ljudi sa više prostora za noge. U prtljažnik staje 67l više, tako da je ukupna zapremina zadivljujućih 278l. To je uzbudljivo vozilo sa turbo pogonom i ogromnim prostorom: pravi pobednik. Vreme je za putovanje.

MINI 5-door hatch, MINI režimi vožnje, Kuliranje

KULIRANJE ILI LUDIRANJE?

Izaberite svoj stil vožnje. MINI režimi vožnje prilagođavaju performanse vašem raspoloženju. Samo okrenite prsten oko baze menjača da biste promenili doživljaj vožnje u svom MINIJU kao i njegove reakcije. Opušteno nedeljno popodne? Izaberite ZELENO za lakši doživljaj, optimalno za efikasnu potrošnju goriva. Želite malo da se prodrmate? Pređite na SPORT sa ultra-osetljivim upravljanjem i ubrzanjem.

MINI Head-Up Display

SVE VAM JE PRED OČIMA.

Neka vam pogled ostane na putu uz MINI Head-Up ekran. Providni panel se diže ispred vetrobrana i projektuje podatke o vožnji tik ispod vašeg pogleda na put. Nikad nije bilo lakše proveriti informacije poput brzine ili uputstava u navigaciji.

MINI 5-door hatch, Sjaj u noći

SJAJ U NOĆI.

U MINI-ju se nikad ne smrkava. Koristite sjaj ambijentalnih LED lampica u unutrašnjosti vozila. Birajte u mnoštvu različitih boja širom spektra i podesite osvetljenje tako da odgovara vašem raspoloženju. Jarka svetla velegrada, kao i vašeg MINI-ja.

BEZBEDNOST DETALJNO.

MINI se razmeće čitavim novim skupom bezbednosnih funkcija. Inteligentni senzori otklanjaju nedoumice u nezgodnim saobraćajnim situacijama, dok vas čitav niz funkcija štiti u slučaju sudara. Tako je vaša vožnja, iako i dalje eksplozivna, bezbednija nego ikada.

Usavršena MINI tehnologija kočenja. Kontrola kočenja pri skretanju u krivine

USAVRŠENO KOČENJE.

Usavršena tehnologija kočenja vam omogućava da zadržite potpunu kontrolu. Anti-lok kočnice najnovije generacije omogućavaju vam da se brzo zaustavite na klizavim putevima, a Elektronska distribucija sile kočenja (EBD) distribuira silu kočenja između točkova tako da to odgovara uslovima vožnje. Kontrola kočenja u krivinama (CBC) poboljšava stabilnot pri brzom skretanju u krivine, dok Pomoćnik u kočenju ubrzava taj proces, i na minimum svodi dužinu kočenja.

MINI 5 Door Hatch, MINI Runflat gume

RUNFLAT GUME.

Sa opcionim MINI Runflat gumama, bušenje neće dovesti do izduvavanja pneumatika. Runflat tehnologija vam omogućava da nastavite vožnju na probušenoj gumi brzinama do 80 km/h. Ojačani bočni zidovi su napravljeni od gume otporne na toplotu, dok specijalna geometrija felni sprečava da guma bez pritiska u sebi spadne, čak i u krivinama. Moći ćete da nastavite sa vožnjom do mesta gde je bezbedno da zamenite gumu.

MINI 5 Door Hatch Dinamična kontrola vuče

DINAMIČNA KONTROLA VUČE.

Kada se DSC isključi, opciona Dinamična kontrola vuče (DTC) aktivira se kako bi omogućila najbolju moguću silu vožnje po svakoj površini, čak i po onim klizavim ili posutim peskom. Ona takođe omogućava da kola malo proklizaju pre ispravke pravca, što je donekle zabavno ako volite uzbuđenja u vožnji.

DETALJNI DIZAJN.

Pogledajte detaljnije MINI 5 Door Hatch. I slobodno ga dodirujte.

MINI cooper 5 Door Hatch pogled na karoseriju

KLASIČAN DIZAJN. OSVEŽEN IZGLED.

MINI-jeva rešetka hladnjaka sada je još impresivnija, sa šestougaonim dizajnom i novim ramom od bešavnog hroma. Veliki kružni prednji farovi malo su razmaknutiji, što daje upadljiviji izgled klasičnoj pojavi, a finiširani su svetlucavim hromiranim obručima.

MINI cooper 5 Door Hatch;  stop i start

START DUGME.

Dok blago sija zahvaljujući crvenim LED lampicama, veliko Start dugme ukazuje na početak nove pustolovine. Osetite kako vaš MINI oživljava na puki mali dodir: motor turira i vi ste spremni da krenete.

MINI cooper 5 Door Hatch zadnja vrata

UVEK U TRENDU.

Dodatna zadnja vrata u MINI-ju sa 5 vrata skladno se uklapaju u dizajn. Sa cakom za uštedu prostora, ona se glatko usecaju u lukove iznad točkova, što dovodi do zanimljivog oblika. Linija prozora se tanji elegantno pozadi, dok se suptilna linija na boku kola sužava prema točkovima, skraćuje pogled i dodaje dinamiku.

MINI 5 Door Hatch unutrašnja sedišta

IMA MESTA ZA JOŠ JEDNOG.

MINI sa 5 vrata ima prostora za tri putnika pozadi. Standardna sedišta imaju udoban oblik koji obuhvata telo, sa savršenom bočnom potporom za sportsku vožnju. Odaberite presvlake iz velike ponude, uključujući tu i kombinaciju mebl štofa i skaja Crni biser, kombinaciju mebl štofa i kože Dijamant, Cross Punch kožu i Lounge kožu.

MINI Cooper  5 Door Hatch boje karoserije

BOJE KAROSERIJE.

Birajte iz velike ponude specifičnih MINI boja. Zajedno sa standardnom bojom Moonwalk Grey, nudimo i deset opcionih boja: Pepper White, Volcanic Orange, Blazing Red, Midnight Black, British Racing Green, Deep Blue, Thunder Grey, Melting Silver, White Silver i Chili Red, te kao veoma tamnu i pigmentom bogatu specijalnu boju iz paketa MINI Yours Lapisluxury Blue.

MINI cooper 5 Door Hatch tabla za instrumente i pogled preko volana

POGODNO ZA VAS.

Uneli smo nekoliko malih izmena kako bi vam bilo lakše da koristite svoj MINI – poput premeštanja kontrola za prozore u vrata, i postavljanja brzinomera pravo ispred vas.

MINI cooper 5 Door Hatch pogled na karoseriju

BIRAJTE KONTRASTNE BOJE.

Đavo je u detaljima: neka vam krov i poklopci za retrovizore budu u Jasika beloj, Zift crnoj, ili boji karoserije. Želite još više da mešate? Birajte iz velike ponude zgodnih opcionih dodatnih boja.

MINI Cooper 5 Door Hatch prilagodljivi enterijer

PRILAGODLJIVI ENTERIJER.

Stil doveden do savršenstva. Možete prilagoditi svoj enterijer na više načina nego što ste ikada zamišljali. Podešavajte finije pojedinosti na površinama vašeg enterijera, vratima, tabli sa instrumentima i strukturnim elementima, zajedno sa pridodatom opcijom Obojene linije i Hromirane linije.

MINI cooper 5 Door Hatch pogled otpozadi

ZGODNA POZADINA.

Otpozadi, MINI izgleda dinamično i doterano. Zadnja svetla su veća, sa elegantnim hromiranim obručima, a dole nije jedna, već dve izduvne cevi. Makar će oni koji pokušavaju da vas sustignu imati šta i da vide.

John Cooper Works Chili Paket.

Želite da vaš MINI izgleda još atraktivnije?

Začinjena spoljašnjost.

Odlučite se za ukrasni paket John Cooper Works Chili, koji sadrži crne 17-inčne točkove John Cooper Works od legure, JCW aerodinamični komplet za karoseriju sa branicima u JCW stilu, bočne dodatke i specijalno skrojeni JCW zadnji spojler.

Trkački osećaj dolazi iznutra.

Trkajte se po ulicama u stilskom enterijeru koji oduzima dah, zahvaljujući ukrasnom paketu John Cooper Works Chili. Niko neće moći da vas zaustavi kad imate John Cooper Works volan, pedale od nerđajućeg čelika i još mnogo toga.

SVE SPREMNO ZA POLAZAK.

MINI Centralni instrument je prozor u svet tehnoloških funkcija i onlajn usluga. Slavni brzinomer koji je nekada bio tamo premešten je iza volana, a taj čuveni kružni interfejs sada je divni kolorni ekran visoke rezolucije. Taj kristalno jasan ekran kontroliše sve, od zabave i navigacije, do usavršene tehnologije aplikacije MINI Connected. Pomislite samo na muziku, društvene mreže, satelitsku navigaciju, informacije za vozača i aplikacije u kolima. Oko ivice ekrana nalazi se prsten LED lampica koje u različitim bojama komuniciraju sa vozačem u različitim događajima. Tu kuca srce MINI-ja.

MINI Connected ekran

MINI CONNECTED.

"Vrhunska tehnologija u susretu sa duhom MINI-ja: ovo je prijatni saputnik u vašim vozačkim pustolovinama. Opcionalni paket MINI Connected povezuje vas sa društvenim mrežama, onlajn muzikom, informacijama za vozača, aplikacijama u kolima i sa mnogo toga još.

MINI Emergency Call system.

SOS.

U slučaju nesreće, MINI je pri ruci da pomogne. Sa opcionim sistemom Hitnih poziva, vaš MINI automatski šalje poziv upomoć kol-centru BMW Grupe sa vašim položajem, smerom vožnje, i brojem aktiviranih vazdušnih jatsuka. Pomoć će brzo stići.

MINI kamera retrovizora

OČI NA SVE STRANE.

Kamera retrovizora vam daje savršen pogled pozadi, i čak preklapa oznake sa slikom kako bi vam pomogla pri parkiranju. A Pomoćnik u parkiranju vam pomaže da pronađete prostor i navodi vaš MINI na nezgodna mesta – a da ne morate ni da dodirnete volan. Pogledajte, bez ruku.

MINI Centralni instrument

PRATITE SJAJ.

LED prsten oko MINI Centralnog instrumenta menja boju u reakciji na različite događaje. Poput snage zvuka, turiranja motora, telefonskih poziva i navigacionih uputstava.

MINI Centralni instrument; MINI ekran navigacionog sistema.

NIKAD SE NEĆETE IZGUBITI.

U MINI Centralni instrument smešten je vrhunski MINI Navigacioni sistem kako biste vi uvek bili na pravom putu. Za pomoć u putovanju od vašeg praga pa do odredišta, ugradite dodatno MINI Connected XL Journey Mate. On planira trase, služi kao vodič i kalendar, sve u jednom, a čak vas obaveštava i o saobraćaju, vremenskim prilikama i parkiranju.