Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

UPS! Prekardašili ste.
Bočni profil MINI Clubmana

MINI CLUBMAN.

Samo jedan pogled na MINI Clubman dovoljan je da se zaljubite u njega. Smeo i upadljiv, projektovan je tako da uzburka duhove. Ali nije on samo oku mio. Svestraniji nego ikad, to je MINI za sve prilike.

Prednji dijagonalni profil MINI Clubmana

ELEGANTAN I DOTERAN.

Poznata šestougaona rešetka MINI Clubmana, veliki okrugli prednji farovi sa svežim i zabavnim dodatkom i nove linije dizajna doprinose raskoši zajedno sa upečatljivim prednjim i zadnjim spojlerima i aerodinamičnim otvorima za vazduh za prednje točkove. Pogledajte takođe preuređenu i osvetljenu krovnu antenu.

Zadnji profil MINI Clubmana

UPADLJIVA ZADNJA STRANA.

Pogledajte samo osobena, a opet pristupačna podeljena vrata novog MINI Clubmana. Kada su vam ruke pune, sistem za lako otvaranje omogućava vam pristup bez kontakta tako što ćete preći stopalom ispod zadnjeg branika – i naravno, pomoću daljinskog takođe. Nova horizontalna svetla, široka ramena i atletsko držanje zadnje strane izazivaju divljenje.

Otvoren profil karoserije MINI Clubmana

PREUREĐENJE PROSTORA.

MINI Clubman je duži i širi od prethodnog modela – a ono što je dobio, mudro koristi. Dodatni prostor omogućava uvođenje pet sedišta, četvora vrata za putnike i osobena podeljena vrata pozadi radi komfora i praktičnosti.

SVI SISTEMI SPREMNI.

Poput vas, i MINI Clubman voli društvo. On ostaje na čelu tako što je stalno povezan. Opcioni paket MINI Connected povezuje vas sa društvenim mrežama, onlajn muzikom, vozačkim informacijama, aplikacijama u kolima i mnogo čime još, onako kako to samo MINI može.

Ekran za MINI Clubman MINI Connected

SVI SISTEMI SPREMNI.

MINI Centralni instrument je prozor u svet tehnoloških funkcija i onlajn usluga. Smešten je u dobro poznati kružni interfejs sa divnim kolornim ekranom visoke rezolucije. Ovaj kristalno jasan ekran kontroliše sve – zabavu, navigaciju i naprednu tehnologiju paketa MINI Connected. Pomislite samo na ličnog pomoćnika u mobilnosti, muzici, audio knjigama i još mnogo toga.

MINI Clubman head-up ekran

GLEDAJTE NAPRED.

Ne skidajte oči sa puta zahvaljujući MINI Head-Up ekranom. Providni panel se diže ispred vetrobrana i projektuje podatke o vožnji tik ispod vašeg pogleda na put. Provera informacija kao što su brzina ili navigaciona uputstva nikada nije bila lakša.

Ekran MINI Clubmanovog MINI Centralnog Instrumenta koji sija u mraku

PRATITE SJAJ.

Krug LED lampica oko MINI Centralnog instrumenta menja boju u reakciji na različite događaje, poput jačine muzike, turiranja motora, telefonskih poziva i navigacionih uputstava

MINI Clubman navigacioni sistem sa ekranom osetljivim na dodir

Apple CarPlay® Preparation.

Izađite na otvoreni put i pod prstima ćete osetiti čaroliju. Ili ćete je osetiti u svom glasu. Apple CarPlay® Preparation smešta vaš poznati iPhone interfejs na ekran tako da možete da puštate muziku, primate telefonske pozive, šaljete tekstualne poruke i nalažete da vam se one pročitaju, ili pronalazite željeni sadržaj. Samo idite na MINI Connected, izaberite Apple CarPlay®, i pratite uputstva kako biste koristili iPhone aplikacije preko svog ekrana – tako da vam je neophodan samo kratak razgovor sa Siri. Dostupnost usluge Apple CarPlay® Preparation može varirati od zemlje do zemlje.

PROFESIONALNI MINI NAVIGACIONI SISTEM

Isključivo u "Wired" paketu: ekran osetljiv na dodir od 22.4-cm/8.8-inča sada je ulepšan. Lako ga je koristiti i pruža jednostavan pregled sa mnoštvom informacija pod vašim prstima. Tu je i mogućnost korišćenja podeljenog ekrana.

BEZBEDNOST PRE SVEGA.

Naravno, ono najvažnije u vozilu MINI Clubman jeste vi. Inteligentna pomoć u vožnji dela momentalno po udaru i bezbednost postavlja kao prvi prioritet. Tako možete da se osećate bezbedno gde god vas MINI Clubman vozi.

MINI Clubman pomoćnik u parkiranju

POMOĆNIK U PARKIRANJU.

U MINI Clubmanu uvek ćete imati savršeni prilaz. Tako, pomoćnik u parkiranju pronalazi raspoloživa mesta za parkiranje pre nego preuzme volan kako bi vozilo smestio na mali prostor. Vi samo treba da dajete malo gasa i kočite.

MINI Clubman električna kočnica za parkiranje

ELEKTRIČNA KOČNICA ZA PARKIRANJE.

MINI Clubman voli da krši konvencionalno, pa tako možete da se pozdravite sa malom ali nezgrapnom ručnom kočnicom. Električna kočnica za parkiranje omogućava vam da samo pritisnete dugme i kočnice će biti aktivirane kad god stanete, parkirate se ili morate da krenete uzbrdo.

MINI Clubman prtljažnik

PRTLJAŽNIK.

Ponekad su najvažnije jednostavne stvari. A ako vam treba da naglo ukočite, neprocenjiva mreža štiti putnike u kabini od svega što bi moglo da poleti iz prtljažnika.

DETALJNI DIZAJN.

Pogledajte detaljnije MINI Clubman.

MINI Clubman unutrašnja tabla sa instrumentima i volan

NOVI DIZAJN KABINE.

Sa toliko vrhunskih svojstava, dobro je što MINI Clubman ima sasvim nov dizajn kabine koji je inovativan koliko i tehnologija u njoj. Nova centralna konzola oslobađa prostor uklanjanjem tradicionalne ručne kočnice. A kontrole su jasno obeležene obojenim okvirom.

MINI Clubman boja i ukrasi

BOJA I UKRASI.

Luksuzne presvlake i veoma kvalitetni materijali obuhvataju kožna Chester sedišta sa štepovima u obliku romba. Boje su usklađenije nego u studiju za dizajn, i to na svim površinama. Ovo obuhvata i dovratke.

MINI Clubman - Vaš MINI unutrašnji dizajn

VAŠ MINI.

MINI Clubman će privući veliku pažnju, ali dizajnerski program Vaš MINI zaista vam omogućava da od njega načinite zenicu oka svoga uređujući ga na svoj način sa jedinstvenim stilskim intervencijama, kako unutra, tako i napolju.

John Cooper Works

Prepustite se.

Više snage. Više ekskluzivnih poboljšanja. I više zabave. John Cooper Works modeli potomci su reli-legendi Džona Kupera i jednako su impresivni sada kao i kada su bili šampioni trkačkih staza. Ako tragate za uzbuđenjem kao i za ekskluzivnošću svog MINI-ja, ne tražite dalje.

MINI Clubman

UPOZNAJTE MINI PORODICU.

MINI Clubman porodica
MINI Clubman
Snaga
kW [KS]
Emisije
g/km CO2 disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Ubrzavanje.
s 0-100 [KM/H]
One
75 (102)
5,4, , 5.4
One D
85 (116)
4,2, , 4.2
Cooper
100 (136)
5,4, , 5.4
Cooper D
110 (150)
4,4, , 4.4
Cooper S
141 (192)
6,4, , 6.4
Cooper S ALL4
141 (192)
7, , 7.0
Cooper SD
140 (190)
4,7, , 4.7
Cooper SD ALL4
140 (190)
4,9, , 4.9
John Cooper Works
170 (231)
7,8, , 7.8