Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

UPS! Prekardašili ste.
MINI kabriolet profil odozgo

OSTANITE OTVORENI.

MINI kabriolet se vratio žedan dodatnih uzbuđenja. Sa elegantnijim dizajnom, upravljanjem poput kartinga i pametnom tehnologijom, spreman je za sledeći nivo pustolovina pod otvorenim nebom.

MINI kabriolet profil prednje dijagonale

NEKA VAM OPCIJE OSTANU OTVORENE.

Kada je napolju lepo, zašto čekati da uživate u tome? Brzo i tiho, novi električni mehanizam omogućava da vam se pun pogled otvori za samo 20 sekundi – čak i dok vozite. To je takođe meki krov koji ostavlja otvorene opcije; naročito sad kad možete da odaberete u paketu Vaš MINI dizajn zastave Velike Britanije. Krov kabrioleta 3-u-1 može da bude podignut, spušten ili upotrebljen kao zaklon od sunca, uz otvaranje prostora širine oko 40 cm da bi unutra dopirao lahor.

MINI kabriolet prednji profil
MINI Convertible side profile

SIGURNOST NA PRVOM MESTU.

Avanturisti su rođeni spremni. Zato je bezbednost na prvom mestu u MINI kabrioletu. Novi, nevidljivi sistem zaštite u slučaju prevrtanja je poslednja inovacija u nizu bezbednosnih sistema koji čuvaju Vas i Vaše saputnike. Prepustite se uživanju u momentu.

MINI kabriolet aplikacija sa upozorenjem na kišu.

UPOZORENJE NA KIŠU.

Nikad ne izgledate dobro ako ste mokri do gole kože. Umaknite oluji pomoću nove funkcije Upozorenja na kišu, koja je deo paketa MINI Connected XL Journey Mate. To je najpametnija vrsta zaštite od vremenskih prilika.

Projekcija logotipa MINI kabrioleta

PROJEKCIJA LOGOTIPA.

Svaki junak to ima. Opcija projekcije logotipa MINI prikazuje zrak svetla sa retrovizora na strani vozača, da vas dočeka dok ulazite u kola. Možete videti u tome poziv na akciju.

MINI kabriolet MINI Connected XL Journey Mate

ALWAYS OPEN TIMER.

Kako merite vreme u dobrom provodu? Sa opcijom Always Open Timer u vašem MINI kabrioletu, eto kako. Ona prikazuje vreme koje ste proveli u vožnji sa spuštenim krovom, pa je praktično vaš merač dobrog provoda.

MINI Convertible rollover protection

Nevidljivi rolover sistem.

Novi nevidljivi rolover sistem zaštite u ležištu za zadnji pojas, maskiran elegantnim Matt Black poklopcima, otvara se u deliću sekunde u slučaju nesreće kako bi zaštitio putnike. To je skriveni spasilac života.

MINI Convertible Driving Assistant package,  City Collision Mitigation system

Pomoćnik u vožnji.

Uvek znate šta sledi uz opcioni MINI Driving Assistant paket. Sistem upozorenja na čeoni sudar pomaže u prevenciji nesreća upozoravajući Vas da je razlika u brzini između Vašeg MINI vozila i saobraćaja ispred vas prevelika, ili da se previše primičete kolima ispred vas. On priprema kočnice za bržu reakciju i kraću dužinu kočenja ukoliko iznenada dođe do potrebe za tim. Sistem za ublažavanje gradskih sudara predupređuje iznenadne promene u brzini urbanog saobraćaja i u skladu sa tim usporava automobil. Čak i ako ste trenutno rastrojeni, MINI to nikada nije.

MINI Convertible silhoutte

Aktivna bezbednost pešaka.

Aktivna zaštita pešaka smanjuje povrede pešaka ukoliko ikada udarite nekoga na ulici. Po udaru, hauba se diže kako bi pešačeve povrede bile smanjene na minimum.

MINI kabriolet zadnji profil otvorenog prtljažnika

MINI CONNECTED.

Najsavremenija tehnologija u susretu sa duhom MINI-ja: ovo je druželjubivi saputnik u vašim vozačkim pustolovinama. Opcioni MINI Connected paket povezuje vas sa društvenim mrežama, onlajn muzikom, informacijama o vožnji, aplikacijama u kolima i još mnogo toga.

MINI kabriolet mini connected ekran

mini connected xl journey mate.

Planer putovanja, putnički vodič i kalendar u jednom, Journey Mate vam pomaže pri svakom koraku putovanja. Planirajte putovanje u miru i udobnosti svoje kuće, i dođite do svih informacija koje će vam zatrebati na putu – poput onih o saobraćaju, vremenu, parkingu i još toga.

MINI kabriolet Ekran Driving Excitement

NEKA SVAKA VOŽNJA BUDE FENOMENALNA.

Driving Excitement vam daje mnoštvo alata za neprekidni dotok adrenalina – savršeni saputnik u čuvenoj vožnji MINI vozila koja podseća na vožnju kartinga. Dobićete analize uslova za vašu vožnju i videti kakve sve sile stvarate dok hitate u svoju novu avanturu.

MINI kabriolet mini connected ekran, onlajn pretraga

ZAPOČNIMO PUTOVANJE.

Dakle, krećete nekud – moglo bi bilo kud. Možete doći do polovine puta i zaključiti da ste gladni. Možda ste zaboravili da nekome kupite poklon, ili vi i prijatelj najednom odlučite da odete u bioskop. Nema frke. Sa Onlajn pretragom, možete pronaći sve iz udobnosti svog MINI-ja.

MINI kabriolet mini connected ekran

MUZIKA. ZVUCI BEZ GRANICA.

Muzika nikad ne prestaje u MINI-ju. Povežite se sa plejlistama na vašem smartfonu, otkrijte novu muziku preko vodećih aplikacija spremnih za MINI Connected kao što je Spotify, Deezer ili Amazon Music, i slušajte hiljade globalnih radio stanica pomoću aplikacije TuneIn Radio.

MINI akabriolet, ekran MINI Centralnog instrumenta

APLIKACIJE SPREMNE ZA MINI CONNECTED.

Čuli ste dobro – možete da kontrolišete svoj GoPro iz kabine svog MINI-ja. Samo se povežite sa svojim MINI-jem unutra ili napolje, i snimajte daljinski preko MINI Centralnog instrumenta. Svi GoPro Hero HD modeli sa vajfajem su podržani. Video, foto, foto burst i snimanje sa kašnjenjem takođe su podržani. Možete čak pristupiti i pripremljenoj listi da optimizujete snimanje svakog vozačkog scenarija.

DETALJNI DIZAJN.

Pogledajte podrobno MINI kabriolet. Dodirivanje dozvoljeno…

MINI kabriolet bočni profil

AERODINAMIČNA AGILNOST.

Nema nikakve sumnje – novi MINI kabriolet je pravi majstor. Malo duže, ali agilne proporcije stvaraju aerodinamičniju siluetu naglašenu precizno definisanom linijom krova. Elegantnu sa svih strana.

SPUSTITE KROV. OSMEHNITE SE.

Kada vozite, želimo da se otvorite svemu što put ima da ponudi. A MINI Always Open Pack omogućava vam da upravo to uradite tako što vam pruža komfor i udobnost kakvu želite. Ako je vreme lepo, ali je napolju i dalje hladno, Heated Front Seats (zagrejana prednja sedišta) svakako će obezbediti da vaš doživljaj vožnje bude čudesno opušten. Wind Deflector (deflektor vetra), koji se može skinuti i sklopiti, vožnju čini još prijatnijom tako što vas štiti od promaje. MINI Always Open Timer služi za merenje vremena kada vam je sunčeva svetlost milovala kožu tako što beleži ukupno vreme koje ste proveli uživajući u vožnji sa spuštenim krovom. A Comfort Access sistem ne samo što vam omogućava da otključate vrata i prtljažnik bez vađenja ključa iz džepa – on vam omogućava i da otvarate i zatvarate krov izvan automobila jednim pritiskom na dugme daljinskog upravljača. Uznesite komfor i udobnost na sasvim nov nivo paketom Always Open Pack.

MINI kabriolet krov u bojama zastave Velike Britanije, pogled prednje dijagonale

DIZAJN PRE SVEGA.

To je krov kakav niko nema. Predstavljamo prvi dizajn mekog krova u auto-industriji: Vaš MINI - Union Jack. Slavna britanska zastava odštampana crno/sivo na tkanini opciona je na MINI kabrioletu. Glave će se okretiti za vama bilo da je podižete ili spuštate.

MINI kabriolet profil prednje dijagonale

ČISTO NEBO.

Drugi kabrioleti ne mogu da se takmiče sa takvim pogledom. Novi MINI kabriolet ima strmo uzdignuti vetrobran koji se ne nadnosi nad vama, tako da stvara velik i prozračan prostor i osećaj vožnje ispod otvorenog neba.

MINI Convertible Vaš MINI enterijer

PRILAGODLJIVA UNUTRAŠNJOST.

Sa savršenim stilom. Možete prilagoditi unutrašnjost na više načina nego što ste uopšte zamišljali. Postoje unutrašnje površine kao Vaš MINI Dark Cottonwood ili Vaš MINI Fibre Alloy koje možete odabrati, a možete podešavati i tablu sa instrumentima i strukturne elemente izborom željene verzije Kolor-linije i Unutrašnje hrom-linije.

MINI kabriolet raspoložive boje

BOJE KAROSERIJE.

Birajte među raznovrsnim specifičnim MINI bojama. Pored standardne Moonwalk Grey, nudimo još dvanaest opcionih boja: Pepper White, Volcano Orange, Blazing Red, Midnight Black, British Racing Green, Deep Blue, Thunder Grey, Melting Silver, White Silver, Electric Blue, Caribbean Aqua i Chilly Red, kao i veoma duboku i pigmentom bogatu specijalnu boju MINI Yours Lapisluxury Blue.

MINI Convertible rear profile

LEPA POZADINA.

Otpozadi, MINI kabriolet izgleda dinamično i uglačano. Zadnja svetla su više razmaknuta sa elegantnim hrom-obručima, a Cooper S i John Cooper Works modeli, nemaju jednu, već dve izduvne cevi. Oni koji pokušavaju da vas sustignu makar će imatri šta i da vide.

MINI Convertible back seats

NAPRED ILI POZADI. KOMFOR ČEKA.

Komfor čeka u MINI kabrioletu – čak i pozadi. Iznova projektovano zadnje sedište stvara salonsku atmosferu uz praktične podobnosti. Istovremeno napred, sportska sedišta koja grle telo standardno se isporučuju. Birajte među raznovrsnim presvlakama, uključujući Black Pearl štof/skaj, MINI Yours Lounge Carbon Black kože ili novu Chester Malt Brown kožu.

MINI kabriolet 18" Cup Spoke točkovi u 2 tona

SPORTSKI TOČKOVI.

Volite da vam MINI izgleda sportski? Odaberite nove 17” točkove od lake legure Propeller Spoke u 2 tona.

Paket John Cooper Works Chili.

Želite da vaš MINI bude još vreliji?

Začinjena spoljašnjost.

Odaberite paket John Cooper Works Chili, uz koji idu 17” crni točkovi od legure John Cooper Works, JCW Aerodinamični Bodykit sa branicima u JCW stilu, bočni prorezi i specijalno skrojeni JCW zadnji spojler.

Trkački osećaj dolazi iznutra.

Trkajte se ulicama u enterijeru paketa John Cooper Works Chili Trim Level od kojeg zastaje dah. Niko ne može da vas zaustavi kada imate John Cooper Works volan, papučice od nerđajućeg čelika i još mnogo toga.

Uđite i uzbudite se.

Sve počinje kada uđete u svoj sređeni MINI kabriolet. Trake na vratima ukazuju na uzbuđenja koja će uslediti a sportska sedišta sa presvlakama od štof i kože Dijamantni ugljenik daju vam savršen trkački položaj.

John Cooper Works

Prepustite se do kraja.

Više snage. Ekskluzivnija poboljšanja. I više zabave. John Cooper Works modeli potiču od legendi o relijima Džona Kupera i jednako su zadivljujući sada kao i kada su bili šampioni trkačkih staza. Ako tražite uzbuđenja kao i ekskluzivnost svog MINIJA, vašem traganju je kraj.

MINI Cabrio

UPOZNAJTE MINI PORODICU

MINI kabriolet porodica
MINI Cabrio
Snaga
kW [KS]
Emisije
g/km CO2 disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Ubrzavanje.
s 0-100 [KM/H]
One
75 (102)
5,4, , 5.4
Cooper
100 (136)
5,3, , 5.3
Cooper D
85 (116)
4,3, , 4.3
Cooper S
141 (192)
6,2, , 6.2
Cooper SD
125 (170)
4,4, , 4.4
John Cooper Works
170 (231)
6,8, , 6.8