PRILAGOĐAVANJE

IZRAZITE SE.

Ne samo da nudimo više standardne opreme nego ikad, već smo navedeno i poboljšali, izabravši najbolje stilove moguće. Ovo zaista oživljava vaš MINI Countryman, iznutra i spolja, na izrazito različite načine.
MINI Countryman - prilagođavanje - boje


Essential
STIL.

Vaš ulazak u MINI svet sa više standardne opreme nego ikada. Essential stil se odnosi na održavanje estetike urednom, jasnom i skromnom. Ključne funkcionalne unutrašnje i spoljašnje komponente dolaze sjajno u Vibrant srebrnoj boji, koja zamenjuje Chrome kao naglašenu boju, označavajući MINI-jev prelazak na održivije materijale. A novi spektar boja eksterijera naglašava modernost nove MINI generacije.


Classic (klasičan)
STIL.

Za one koji cene MINI-jev kultni izgled i opcije dizajna. Classic, odnosno Klasični stil prenosi MINI-jevo premijum nasleđe u sadašnjost. Po prvi put unutrašnjost MINI-a ima moderan 2D pleteni tekstil. Dvobojni crno-plavi pleteni materijal na instrument tabli i vratima je u igrivom kontrastu sa visokokvalitetnim kožnim sedištima Vescin, koja su dostupna u sivoj ili crnoj boji i imaju perforiranu šaru u pepito stilu. Sportski volan sa tri kraka je ukrašen šavovima i detaljima u Vibrant srebrnoj boji. Sa spoljašnje strane, maska rešetke je u crnoj boji visokog sjaja sa MINI logotipom sjajne Vibrant srebrne boje. Takođe imate mogućnost da konfigurišete kontrastni krov.


Favoured (Omiljeni)
STIL.

Ako imate oko za moderne, sofisticirane detalje, naši vrhunski materijali u okviru Favoured stila ističu složene unutrašnje kontraste i površine. Naš najizrazitiji stilski izbor sadrži pletenu instrument tablu napravljenu od reciklirane tkanine. Osiguravajući vam prefinjenost najvišeg kvaliteta, sportska sedišta od perforiranog Vescina dostupna su u različitim bojama i imaju tradicionalne naglašene šavove i cevi. Dok su spolja, živahni srebrni naglasci doprinose vrhunskoj privlačnosti. Takođe imate mogućnost da konfigurišete kontrastni krov.


JCW
STIL.

Inspirisan trkom i spreman za put, JCW stil doprinosi vrhunskom izgledu trkaćkog vozila tokom vaše svakodnevne vožnje. Ima svoj individualni dizajn prednjeg i zadnjeg kraja kako bi se naglasio njegov sportski status. Okruženje rešetke i logotip u crnoj boji visokog sjaja u kombinaciji sa opcionim kontrastnim krovom u Chili crvenoj boji obezbeđuju mu generalno snažan utisak. Jedan pogled če vas odmah osvojiti. Uđite unutra i MINI sportska sedišta presvučena pletenim materijalom i Vescin kožom pružaju taj ekskluzivni osećaj trkačkog automobila. Crno-crvena JCW šema boja proteže se na instrument tablu i panele vrata. Možete ući u krivine kao profesionalac sa crnim perforiranim Vescin JCW sportskim volanom, ukrašenim živopisnim srebrnim detaljima i crvenim šavovima.

VOZITE DRUGAČIJI MINI SVAKI PUT.

MINI Countryman - digitalno iskustvo - personalizija

Uronite u potpuno novo iskustvo enterijera. Visoka tehnologija, inteligencija i topli materijali u kombinaciji sa digitalnim dizajnom se stapaju na jedinstven način da neprimetno produže vaš digitalni svakodnevni život. Možete uživati u do osam različitih svetova zahvaljujući orkestriranoj upotrebi svetla, sopstvenom dizajnu i podešavanjima pogona.

MINI EXPERIENCE REŽIMI ZA INTENZIVNE MINI TRENUTKE.

MINI Countryman - digitalno iskustvo - personalizija