EKSTERIJER

JOŠ VEĆA DOZA MINI-JA.

Svojom snažnom konstrukcijom, smelim SUV dizajnom i impozantnim prisustvom, novi MINI Countryman odiše aurom samopouzdanja i avanture.

MINI Countryman - eksterijer - silueta

SAVREMENI MINIMALIZAM.

Uklonili smo svaki nepotrebne elemente i unapredili stvari koje najviše volite. Ono što ostaje je robustan dobar izgled, uglađene linije i 100% nesalomivi MINI duh. Ovo je SUV napravljen da vas odvede na uzbudljiva mesta u ekstremnoj udobnosti. To je vaš pouzdan partner u zločinu sa više MINI Countryman neustrašivosti – i manje svega ostalog.

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM MOĆNIM MODELOM.

Čvrst i lepog izgleda, sa izuzetnim stilom, u MINI Countryman-u ćete se podjednako osećati kao kod kuće i u gradu i na otvorenom putu preko bilo kog terena. Njegov izvanredan stav je ulepšan njegovom osmougaonom prednjom rešetkom, upečatljivim farovima i moćnom haubom. Njegovi kratki prepusti i zamršene konture obezbeđuju finiju definiciju i izražaj njegovoj elegantnoj silueti. A s obzirom na to da dolazi u četiri različita stila, sigurno ćete pronaći pravi model koji će vas pratiti tokom vaših avantura.

MINI Countryman - eksterijer - prednji prikaz
MINI Countryman - eksterijer - panoramski krov

MAKSIMALNI MINI.

Pozdravite naš najveći MINI ikada – i po veličini i po zrelosti. Sada 13 cm duži i 8 cm viši, MINI Countryman je sila sa kojom se treba suočiti i ima više nego dovoljno prostora za bilo koju vrstu zanimljivog plan sa ili bez porodice i prijatelja.

BITI NESRAZMERNO HRABAR JE U DETALJIMA.

Gde god da pogledate postoji nešto uzbudljivo za otkrivanje. Felne od lakih legura su smelije, uglađenije i aerodinamičnije. Praktična krovna šina sada je standardno dostupna u crnoj boji visokog sjaja. A C-stub dolazi sa stilskim dizajnom. A sa četiri opcije stila koje možete izabrati uvek postoji MINI dizajn koji će vam pomoći da se izrazite – Essential, Classic, Favoured ili JCW stil. Svaki dolazi u kompletu sa karakteristikama i detaljima dizajna po meri.

MINI Countryman - eksterijer - volan

SVEUKUPNO VISOKE PERFORMANSE.

Zrači čistim samopouzdanjem i neustrašivom individualnošću, naš asortiman naplataka od lakih legura od 17-20-inča (do 21-inči" kao dodatna oprema)  predstavlja MINI u svom najintenzivnijem obliku. Svojim laganim dizajnom i upotrebom recikliranog aluminijuma doprinose smanjenju našeg ugljeničnog otiska u različitim aspektima – kako u proizvodnji, tako i tokom vožnje.

„Naš puristički, progresivni pristup kombinuje jednostavnost funkcionalnih elemenata sa emocionalnošću po kojoj je MINI poznat.“

Oliver Heilmer, šef MINI dizajna

RAZLIČITO OBOJEN KROV.

Naši MINI modeli su se uvek izdvajali u gomili i MINI Countryman nije ništa drugačiji. Kontrastni krov dolazi u nekoliko karakterističnih opcija boja i uparen je sa stilskim dizajnom C-stuba. Otvaranje staklenog panoramskog krova sive boje se sprovodi dodirom na dugme, a automatski deflektor vetra obezbeđuje pravu ravnotežu između slobode i udobnosti.

MINI Countryman - eksterijer - prikaz otpozadi
MINI Countryman - eksterijer - svetlo dobrodošlice

UVEK STE DOBRODOŠLI.

Ulazak u vaš MINI uvek je Countryman je uvek posebna prilika. Kada priđete ili napustite svoj MINI, vozilo vam poželi & dobrodošlicu koja odgovara vašem raspoloženju. Ovo opciono uključuje prednja i zadnja svetla sa tri različita selektovana svetlosna potpisa, kao i opcionu projekciju logotipa sa suvozačevih i vozačevih retrovizora.