UNUTRAŠNJOST.

REFINISANO NA DODIR.

Fina izrada i fini detalji definišu estetiku enterijera. Vrhunski materijali, napredna tehnologija i atmosfersko raspoloženje se kombinuju da stvore visoko kultivisano iskustvo vožnje. Kada jednom uđete, verovatno više nećete želeti da izađete.

UPOZNAJTE SE SA MINI EXPERIENCE REŽIMIMA.

Osetite sopstveno raspoloženje. MINI Experience režimi su vaša kapija u svet povezanosti i doživljaja. Oni bude vaša čula. Svaki režim prati sopstveni kreativni dizajn i ambijentalno osvetljenje. Samo jednom komandom možete potpuno transformisati izgled i osećaj u vašoj kabini.

MINI Countryman - unutrašnjost - oled displej

OLED, OLED OLED OLED.

Srce i fokusna tačka vaše kontrolne table je okrugli OLED ekran osetljiv na dodir koji je zapanjujući. Korišćena je najsavremenija OLED tehnologija prečnika 240 mm i visokokvalitetno staklo koje ovom elementu daje prepoznatljiv, minimalistički izgled. Služi kao instrument tabla, kao i vaš centar za informacije, zabavu i podršku. A okrugla geometrija je prva te vrste na svetu.

PREPUSTITE SE JEDNOM DO OSAM NOVIH ENTERIJERA.

Svaki put kada sednete za volan, možete odlučiti koje iskustvo vožnje želite. Od sportskog do super-efikasnog, postoji veliki broj MINI Experience režima koji odgovaraju svim potrebama, a svaki od njih ima svoj redizajniran impresivan izgled.
MINI Countryman - enterijer - instrument tabla
MINI Countryman - enterijer - putnik
MINI Countryman - enterijer - instrument tabla
MINI Countryman - enterijer - putnik

STILIZOVANO I ODRŽIVO. RADI VAŠE UDOBNOSTI.

Sa četiri opcije stila koje možete izabrati, uvek postoji MINI dizajn koji će vam pomoći da se izrazite – Essential, Classic, Favoured i JCW stilovi. Svaki dolazi u kompletu sa karakteristikama po meri i prilagođenim detaljima dizajna za sve, od kontrolne table i volana, do presvlake sedišta i obloge glave.

Sa našom novom tekstilnom estetikom želimo da doživite istinski osećaj topline i blagostanja u svom MINI-ju. Tkanina je izrađena od visokokvalitetnih, recikliranih materijala i pletena jedinstvenom 2D tehnikom. Nudi luksuzno taktilno iskustvo i više opcija dizajna i služi kao savršeno platno za projekcije u različitim MINI Experience režimima.

MINI Countryman - unutrašnjost - prekidači

JEDNOSTAVNA UPOTREBA PREKIDAČA.

Sve što je potrebno je lagani pritisak na prekidač – od ručne kočnice do stepena prenosa do MINI Experience režima i još mnogo toga. Pet intuitivnih kontrola je izmenjeno i redizajnirano i sada ih je još lakše dohvatiti, koristiti i podešavati.

GO-KAT OSEĆAJ UPRAVLJAČA.

Zabava počinje čim dohvatite volan. Inspirisano bezvremenskim klasičlnim MINI vozilom, redizajnirali smo ga tako da smo malo smanjili veličinu kako bismo vam pružili još intenzivniji, klasično-savremeni MINI karting osećaj. A umesto trećeg kraka sada ima moderan, ukrasni kaiš od tkanine. Leva kontrolna tabla vam omogućava da aktivirate sisteme za podrške vozaču, a pomoću desne table možete upravljati funkcijama za zabavu i komunikaciju.

MINI Countryman - enterijer - volan
MINI Countryman - enterijer - panel vrata

KREIRANJE NOVIH PRAVACA NOVIM MATERIJALIMA.

MINI uspostavlja potpuno novu estetiku kroz našu upotrebu tekstila. Novi materijal koji koristimo za instrument tablu i panele vrata stvara posebno udoban ambijent. Tkanina je visokog kvaliteta i lako se čisti. Nudi luksuzno taktilno iskustvo, više opcija dizajna i služi kao savršeno platno za prikazivanje vaših uzbudljivih projekcija u različitim MINI Experience režimima. Svakako ćemo nastaviti da istražujemo dalje načine za razvoj materijala koji ispunjavaju zahtevne kriterijume kada su u pitanju osećaj, izgled i otpornost na habanje.