PROSTOR I SVESTRANOST

VIŠI. DUŽI. I PAMETNIJI.

Kreirali smo više prostora za sve vaše uzbudljive planove. Novi MINI Countryman je 13 cm duži i 8 cm viši, sa do 25% više tovarnog prostora. Zahvaljujući smanjenom dizajnu i pametnom načinu iskorišćenja prostora, tu je i više prostora za skladištenje, tako da možete da ponesete sa sobom šta god želite kako bi vaše putovanje bilo udobnije i zabavnije.

MINI Countryman - prostor i svestranost - instrument tabla

PAMETNA UDOBNOST I POGODNOST.

Naši dizajneri su osmislili pametni Sistem udobnosti putovanja (Travel & Comfort System), koji omogućava brzo i jednostavno postavljanje različitih dodataka. Držači za vaše tablete, vešalice za odeću i univerzalne kuke za torbe mogu se bezbedno pričvrstiti na naslone prednjih sedišta. Postoje pametni sklopivi držači za čaše – a sada se sklopivi stolovi mogu pričvrstiti i kao radne površine ili površine za odlaganje.

PREKLOPITE DOLE I UTOVARITE.

Veoma svestran MINI Countryman je više nego velikodušan kada je u pitanju prostor. Ima prostora za pet dugonogih odraslih osoba, a zadnja sedišta se preklapaju da bi pružila dodatni prostor za prtljažnik ili za noge. Možete da obezbedite još više prostora za noge ili prtljažnik pomeranjem zadnje klupe unazad ili napred za čak 13 cm. Šta god da planirate, možete brzo i lako promeniti izgled kako bi odgovarao vašim potrebama.

MINI Countryman - prostor i svestranost - sklopiva sedišta
MINI Countryman - prostor i svestranost - prikaz vozila otpozadi

VRHUNAC PROSTRANOSTI.

Maksimalno iskoristite kapacitet svog MINI-ja i pripremite se za sledeću avanturu. Možete poneti skoro sve i bilo šta sa našim MINI nosačima i krovnim kutijama. MINI zadnji nosač bicikala, na primer, može da transportuje više bicikala. Lagan je i čvrst, upotrebljava sa jednostavnom klikom i funkcijom nagiba koja omogućava lak pristup prtljažniku.

PODIZANJE KROVA.

I to je duže. Imaćete još puno prostora na vrhu vozila. MINI krovne šine su sada standardne kako bi vaše MINI Countryman avanture bile još jednostavnije. Dolaze u crnoj boji visokog sjaja i predstavljaju osnovu za sve MINI krovne nosače i krovne kutije, pri čemu istovremeno izgledaju sjajno.

MINI Countryman - prostor i svestranost - šiber