JEDVA ČEKAM DA PONOVO POĐEM U AVANTURU.

Mini avantura

 

 

NAJBOLJE OD OBA POGONA.

 

Novi MINI Countryman Plug-In hibrid savršena je ravnoteža između snage i efikasnosti. On dovodi u pitanje sve što ste mislili da znate o hibridnoj vožnji kako bi doveo do uzbudljivog i održivog doživljaja vožnje.

 

„JEDVA ČEKAM DA SE PONOVO DRUŽIMO.“

 

Sa svojim mišićavim stavom i tečnim linijama, ova elektrifikujuća srebrna MINI mašina iz snova uvek privlači dobru ekipu. Dobro je što je dovoljno velika da svi oni stanu u nju – sa više nego dovoljno prostora za noge, glavu i laktove putnika na zadnjem sedištu. Praktičan za svakodnevnu upotrebu i sa prtljažnim prostorom za svako bekstvo, MINI Countryman Plug-In hibrid je projektovan tako da savlada sve na šta usput naiđete.

 

KVALITET UNUTRA I NAPOLJU.

 

Sa tipičnim MINI stavom, novi MINI Countryman Plug-In hibrid je savršeni spoj nasleđa i modernog. Savršen za vožnju unutar gradskog atara, tako da možete prevaljivati kraće udaljenosti samo na električni pogon. Zaputite li se van grada, ustanovićete da terenske sdposobnosti ostaju netaknute i uživaćete u svoj snazi, svestranosti i komforu potrebnom da krenete u istraživanje.

Vrhunski materijali, napredna tehnologija i ambijentalno osvetljenje obezbeđuju da budete okruženi kvalitetom i komforom. Pustite da vas munjevito ubrzanje gurne natrag u vrhunski komforna kožna sedišta. Kada jednom uđete, poželećete da nikada ponovo ne izađete.

MINI Cooper SE Countryman ALL4: Zvanična potrošnja goriva (kombinovano): 2,0 – 1,7 l/100 km; zvanične emisije CO2 (kombinovano): 45-40 g/km; zvanična potrošnja energije (kombinovano): 14,0 – 13,1 kWh/100 km (NEFZ / NEFDI. Zavisno od uslova okruženja, obezbeđena je privremena vršna snaga motora sa unutrašnjim sagorevanjem, koja može biti oko 10% iznad rangirane snage. Trajanje vršne performanse uvećava se sa padom ambijentalne temperature (približno 5 s na +25o C, približno 40 s na -20 o C).

MINI Cooper SE Countryman ALL4: Zvanična potrošnja goriva (kombinovano): 2,0 – 1,7 l/100 km; zvanične emisije CO2 (kombinovano): 45-40 g/km; zvanična potrošnja energije (kombinovano): 14,0 – 13,1 kWh/100 km (NEFZ / NEFDI. Zavisno od uslova okruženja, obezbeđena je privremena vršna snaga motora sa unutrašnjim sagorevanjem, koja može biti oko 10% iznad rangirane snage. Trajanje vršne performanse uvećava se sa padom ambijentalne temperature (približno 5 s na +25o C, približno 40 s na -20 o C).Empty Text

NOVI MINI COUNTRYMAN - DODAJTE NADAHNUĆE.

 

 

PREDSTAVLJAMO NOVI MINI COUNTRYMAN - PRIDRUŽITE NAM SE ZA SVETSKU PREMIJERU

 

 

Izjava o odricanju odgovornosti:

 

Prikazane vrednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije utvrđene su na osnovu evropskog propisa (EC) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj i prikazani raspon uzima u obzir opcionalnu opremu i različite veličine točkova i guma dostupnih za odabrani model. Vrednosti vozila već su zasnovana na novom WLTP propisu i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. [U odnosu na ova vozila, za poreze i druge dažbine povezane (makar između ostalog) sa emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od ovde navedenih vrednosti.] Specifikacija efikasnosti CO2 utvrđena je u skladu sa direktivom 1999/94/EC i evropskim propisima u trenutno važećoj verziji. Prikazane vrednosti zasnovane su na potrošnji goriva, vrednostima CO2 i potrošnjama energije u skladu sa NEDC ciklusom radi klasifikacije. Više informacija o zvanićnoj potrošnji goriva i specifičnih emisija CO2 za nove putničke automobile možete naći u „priručniku za potrošnju goriva, emisije CO2 i potrošnju energije za nove putničke automobile“, koji je dostupan na prodajnim mestima i adresi https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.Empty Text