COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Servis – 100% MINI – MINI Originalni delovi MINI Servis – 100% MINI – MINI Originalni delovi

ZAŠTO MINI SERVIS.

Vi i MINI ste satvoreni jedno za drugo. MINI Servis uvek ima pravo rešenje za vas. Zato nudimo brojna rešenja poput MINI Servis Inkluziv i MINI Value Servis kako bismo bili sigurni da će sve ostati tako – za svaki MINI model i za bezbrižnu kilometražu koja je pred vama. Niko ne poznaje MINI bolje od naših specijalno obučenih tehničara. Oni su uvek tamo kako bi pomogli da pronađete pravo rešenje za svaku situaciju. Tako možete biti uvereni da će on dobiti servis koji mu je potreban, po najvišim standardima – i to uvek sa MINI Originalnim delovima kako bi to ostao 100% MINI.

MINI SERVIS NA PRVI POGLED.

 

 • Za svakoga. Bez obzira da li je vaš MINI najnoviji ili neki stariji model.
 • Pošteno. Profitirajte od ponuda servisa skrojenih tačno prema vašim potrebama.
 • Transparentno. Profitirajte od naših servisnih ponuda po all-inclusive ceni sa MINI Value Servisom.
 • Sveobiuhvatan. Tako da možete sve vreme da vozite bez brige.
 •  

Svaki MINI vozač dobro došao je u MINI porodicu zato što svi cenimo iste vrednosti i delimo prvobitnu ljubav prema njima. Na kraju, porodica je nešto što ne možete kupiti novcem. Ali, to je najbolja vrednost za novac koja postoji. I dobro je to što svojoj porodici uvek možete da verujete.
MINI Servis MINI Servis

DOBRO DOŠLI U PORODICU.

MINI SERVICE INKLUZIV.

MINI porodica znači povezanost i poverenje – poverenje da će se o svemu pobrinuti. Zbog toga smo ponosni što možemo da vam predstavimo MINI Servis Inkluziv sa kojim je vaš MINI potpuno pokriven jednom jedinom uplatom. Sve usluge i održavanje uključeni su u roku koji odaberete. Servis Inkluziv je dostupan i za vaš korišćeni MINI. Zato pristupite MINI porodici. Stupite u kontakt sa svojim MINI Servisnim partnerom da biste saznali kako.
MINI Servis MINI Servis

VIŠE OD KONKURENTNIH CENA.

MINI Value Servis.

Sa MINI Value Servisom nećete imati nikakvih neočekivanih iznenađenja. Koliko god da ste kilometara prešli svojim MINI vozilom, možete uvek biti sigurni da ćete ga dovesti onima koji ga najbolje poznaju. MINI Value Servis vam nudi čitav raspon usluga tako da znate šta da očekujete – danas i ubuduće. Možete uvek da računate na vrhunsku uslugu po atraktivnoj, transparentnoj all-inclusive ceni, i samo sa MINI Originalnim delovima. Savršeno prilagođeno vašim potrebama.

PODMLADIMO VAŠ MINI.

Kad se radi o vašem MINI vozilu, mi razumemo vaše potrebe i nudimo širok raspon prilagođenih usluga koje pojačavaju vaš jedinstveni MINI doživljaj vožnje. Postaraćemo se da se uvek osećate više nego kao da neko samo vodi brigu o vama. Zato rezervišite posetu već danas i prisdružite se MINI porodici. Jedva čekamo da se upoznamo sa vama.
MINI SERVISIRANJE MOTORNOG ULJA – SIMBOL

SERVISIRANJE ULJA MINI MOTORA.

MINI Originalni servis motornog ulja obezbeđuje da vaš MINI uvek vozi najbolje što može.
 • Poboljšane performanse motora i bolja efikasnost u potrošnji goriva
 • Duži vek motora
 • Bolja zaštita kritičnih komponenti od korozije , habanja i trošenja
MINI KOČIONI DISKOVI I PAKTNOVI – SIMBOL

MINI KOČIONI DISKOVI I PAKTNOVI.

MINI servisiranje originalnih kočionih diskova i kočionih paktnova apsolutno je neophodno za bezbednu vožnju vašim MINI vozilom.
 • Profesionalna zamena MINI Originalnih delova
 • Idealno i precizno usklađeno sa vašim MINI modelom
 • Odlične performanse kočenja garantuju maksimalnu bezbednost
 • Proizvodnja od specijalne kombinacije materijala osigurava maksimalne performanse i izdržljivost
MINI ORIGINALNO MOTORNO ULJE I SERVIS MINI ORIGINALNO MOTORNO ULJE I SERVIS

MINI ORIGINALNO MOTORNO ULJE I SERVIS.

PERFORMANSE. PONOVO NAPUNJENE.

Neverovatne performanse su takođe stvar dobre pripreme. MINI Originalno motorno ulje specijalno je razvijeno tako da najbolje ispuni zahteve vašeg MINI vozila i MINI ga je ispitao. Pomaže u zaštiti motora od korozije, i obezbeđuje dosledne performanse i duži vek motora.Tehnologija aktivnog čišćenja održava motor fabrički čistim koliko je to moguće, a minimalizovana stopa isparavanja takođe umanjuje potrošnju ulja. MINI Originalno motorno ulje i servisna ekspertiza dostupni su isključivo kod vašeg MINI Servisnog partnera.

MINI ORIGINALNI DELOVI – MINI SERVIS I POPRAVKA MINI ORIGINALNI DELOVI – MINI SERVIS I POPRAVKA

MINI ORIGINALNI DELOVI.

NEKA OSTANE ORIGINAL. NEKA BUDE VAŠ.

Mi obezbeđujemo sve što može da zatreba vama i vašem MINI vozilu. Naši specijalno obučeni tehničari brinu se o svakom zadatku brzo i pouzdano po najvišim standardima. Upotrenom MINI Originalnih delova, mi vaš MINI održavamo tako da ostane 100% MINI.