NAJBOLJI DEO GODINE.

MINI ORIGINALNI AKSESOARI, DELOVI I USLUGE.

MINI Countryman crni – pogled otpozadi – snežne planine MINI Countryman crni – pogled otpozadi – snežne planine

SJAJNE EKSKURZIJE, TRAJNI UTISCI.

Vaši sezonski ključni doživljaji još su bolji sa MINI Originalnim Aksesoarima, Delovima i uslugama. Bilo da se otiskujete u avanturu na putovanju sa MINI nosačem za skije i snoubord, ili vozilo održavate urednim pomoću MINI patosnica za sve vremenske prilike u boji Essential Black, put pred vrama je staza do vaših ličnih najlepših uspomena. A to je tek početak. Ove sezone iskoristite putovanje do maksimuma, u najboljim delovima godine.

OSNOVNE POTREPŠTINE ZA PUTOVANJE.

PUN AKCIJE, POTPUNO OPREMLJEN.

MINI Countryman – krovni transportni sistem – nosač za skije i snoubord MINI Countryman – krovni transportni sistem – nosač za skije i snoubord

VRHUNSKE AVANTURE, IZUZETNI PRIZORI.

Put izgleda veličanstveno u boji Piano Black. A tu su i najbolji delovi koji se uklapaju u vašu ličnu estetiku, vaš početak sezone kreće žestoko. Zato se opremite značkom sa stilom i postavite na svoj MINI stvarni broj ili slovo. Ne samo što ćete se isticati u masi  – već ćete znati da je stvarno vaš.

MINI AKSESOARI – Bočna kućišta migavaca – britanska zastava

MINI BOČNA KUĆIŠTA ZA MIGAVCE NOĆNA ZASTAVA.

Gordo nasleđe. MINI bočna kućišta sa tradicionalnim dizajnom britanske zastave u sivoj boji služe kao upečatljiv element dizajna i daju vozilu tu ekstra dozu individualnosti. Optimalno su prilagođena MINI bočnim panelima, savršeno nadopunjuju moćan i dinamičan izgled.

MINI KAPE SPOLJNIH OGLEDALA NOĆNA ZASTAVA.

Odavanje počasti tradiciji. MINI kape spoljnih ogledala Noćna zastava naglašavaju britansku zastavu na otmen način. Jednostavno ugradite njih umesto standardnih kapa i oduševite se svaki put kad ih pogledate. Sa njihovim individualnim dizajnom visokog kvaliteta, pogledi divljenja postaju nešto uobičajeno.

MINI AKSESOARI – Kape spoljnih ogledala – britanska zastava
MINI AKSESOARI – oznaka Cooper S  – crna

MINI OZNAKA COOPER S PIANO BLACK.

Neka izgled bude što više sportski. Otmena MINI oznaka Cooper S Piano Black sa dubokim crnim izgledom naglašava dinamičnu pojavu vašeg MINI vozila. Obojena je u blistavu Piano Black boju, robusna i prepoznatljiva, i savršeno odgovara individualizaciji eksterijera.

MINI LOGO PIANO BLACK.

Elegantan i sasvim crn. Sa duboko crnim izgledom, MINI Piano Black logo naglašava individualnu pojavu MINI vozila na posebno impresivan način. Amblem je obojen blistavom Piano Black bojom i savršeno pogodan za individualizaciju eksterijera.

MINI AKSESOARI – Logo - Piano Black
MINI AKSESOARI – ALL4 oznaka – Black

MINI OZNAKA ALL4 PIANO BLACK.

Potpuno crna. Otmena MINI oznaka ALL4 Piano Black sa dubokim crnim izgledom naglašava dinamičnu pojavu vašeg MINI vozila. Obojena je blistavom Piano Black bojom, robusna i prepoznatljiva i savršeno odgovara individualizaciji eksterijera.

TOČKOVI I GUME.

MINI ORIGINALNI ZIMSKI TOČKOVI I GUME.

MINI Original zimski kompletni točkovi opremljeni su isključivo zimskim gumama sa oznakom zvezdice tako da nude garanciju kvaliteta i uveravaju u bezbednost. Razvijeni su u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima kao što su Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin i Pirelli. Strogo su testirani kako bi optimalizovali prianjanje vašeg  MINI vozila za put i idealno se uklapaju u koncept vozila za svaki pojedini MINI model.

Zimske gume se snažno preporučuju za oblasti gde temperature stalno padaju ispod +7°C – da obezbede bezbednost vašeg vozila na putu sa boljim kočenjem i prianjanjem bez obzira na uslove.

MINI Osiguranje guma automatski je obuhvaćeno kupovinom vašeg novog MINI vozila ili Originalnih MINI toćkova i guma sa oznakom zvezdice. Ono vas štiti od neočekivanih troškova zamene guma u periodu od 36 meseci.

MINI Aksesoari – originalni točkovi – zimske gume MINI Aksesoari – originalni točkovi – zimske gume

DIZAJN EKSTERIJERA.

NAJTRAŽENIJI AKSESOARI.

MINI SERVIS.

PRIORITI REŠENI. BEZBEDNOST OSIGURANA.

MINI Servis – Servis inkluziv – Podrška MINI Servis – Servis inkluziv – Podrška

MINI VALUE SERVIS.

Svako voli iznenađenja… osim kad su posredi cene servisa. Otkrijte naš MINI Value Servis, gde su delovi i rad obuhvaćeni jednom atraktivnom i sveobuhvatnom cenom. Garantovano bez neočekivanih iznenađenja. To je značenje vrednosti kad se radi o servisu, zato što na kraju svi znamo da vredan servis i sve pogodnosti u njemu postaju neprocenjivi. Stoga, ako je vaš MINI star četiri godine ili više, mi za njegovu starost dajemo fer cenu. Na to mislimo kada kažemo "stvarna vrednost". Zato zakažite sastanak i pridružite se MINI porodici. Jedva čekamo da se upoznamo sa vama i vašim MINI vozilom.

MINI LIFESTYLE.

NAŠA NAJNOVIJA KOLEKCIJA.

#HereWeGo zahvaljuje celoj MINI zajednici za divne slike!