MINI CONNECTED BASE

VAŠ MINI VOZILO SA PAMETNIM INOVACIJAMA.

Vaš MINI se već isporučuje sa puno pametnih standardnih funkcija, kao što je MINI Navigacija, koja vam uvek obezbeđuje najnovije mape i podatke o saobraćaju, ali i daljinske usluge, kojim kontrolišete svoj MINI preko MINI aplikacije. Iskusite besprekornu povezanost i redefinišite svoju vožnju uz MINI - gde se inovacija susreće sa putem.

MINI Connected Base - uvod

KOJU KORIST IMATE OD OVOGA?

MINI Connected je skup inteligentnih funkcija, aplikacija i usluga koji povezuje vas i vaše putnike sa vašim MINI-jem, povezujući vas bezbedno i neprimetno sa svetom oko vas. Pomaže vam da svakodnevni život bude praktičniji. I čini vožnju bezbednijom – i zabavnijom.

Intelligent Personal Assistant (Inteligentni lični asistent).

MINI Inteligentni lični asistent upravlja ključnim funkcijama vašeg MINI-ja, kao što su navigacija, telefonija, radio ili čak kontrola temperature. Verovatno postoji nešto što treba da znate o svom putovanju. Vreme. Ili imate poseban zahtev. Čak i ako je to samo da biste malo ćaskali ili želite da čujete vic.
MINI connected base | lični asistent
MINI connected base - navigacija

MINI NAVIGACIJA.

Nova MINI Navigacija zasnovana na oblaku obezbeđuje posebno brzo i precizno izračunavanje rute. Najnovije mape i podaci o saobraćaju se uvek emituju uživo u vozilu kako biste bili bezbedni i stigli blagovremeno do odredišta. Pored toga, planiranje rute sa optimizovanim punjenjem znači da vozači potpuno električnih MINI-ja mogu mirno da krenu na duža putovanja. Sistem  automatski dodaje idealne lokacije za zaustavljanje i punjenje tokom dugih putovanja koja će se često ažurirati tokom same vožnje.

Daljinska nadogradnja softvera.

MINI vozila sada isto tako dobijaju redovna besplatna kvalitetna unapređenja putem bežičnog ažuriranja softvera. U zavisnosti od zemlje, modela vozila, opreme i stanja vozila, čak možete besplatno dobiti dodatne nove funkcije ili funkcionalna poboljšanja.

MINI connected base - daljinske nadogradnje usluga
MINI connected base - integracija pametnog telefona

INTEGRACIJA PAMETNOG TELEFONA.

Uz integraciju pametnog telefona, lako možete bežično pristupiti omiljenim aplikacijama u svom MINI-ju preko Android Auto-a ili Apple CarPlay-a. Uputstva za navigaciju iz podržanih aplikacija za navigaciju su prikazana na MINI interakcionoj jedinici i na head-up ekranu vašeg MINI-ja, što vam omogućava da bezbedno pristupite svim aplikacijama na svom pametnom telefonu čak i tokom vožnje.

MINI CONNECTED NADOGRADNJE.

Otkrijte novu dimenziju vožnje uz poboljšano MINI Connected iskustvo. Besprekorno integrišite svoj digitalni život u svako putovanje.