MINI Clubman – crveni i crni – pogled spreda MINI Clubman – crveni i crni – pogled spreda

OTVORITE VIŠE VRATA SA NOVIM MINI CLUBMANOM.

Kažu da ne možete imati sve. Ali mi to ne slušamo.

Čekanje je okončano. Dozvolite nam da vam predstavimo najsofisticiraniji, najsvestraniji – i najprostraniji – MINI koji je ikada proizveden. Kad jednom sednete za volan, novi MINI Clubman će vam otvoriti još vrata pred uzbudljivim novim horizontima.

Sa pet sedišta i šest vrata, MINI Clubman vam dopušta da mnogo toga spakujete za svoje putovanje. Velikodušni prostor prtljažnika proširuje zapreminu prtljažnika na 1.250 litara, što vam daje još više prostora za vaše planove. A vrhunski ALL4 pogon na sva četiri točka pruža vam svu potrebnu kontrolu koja vam je potrebna na svim putevima – zahvaljujući tome ovo je savršeni automobil za sve svrhe i sva godišnja doba.
MINI Clubman – crveni i crni – pogled otpozadi sa zadnjim svetlima s motivom britanske zastave MINI Clubman – crveni i crni – pogled otpozadi sa zadnjim svetlima s motivom britanske zastave

Izričito estetski eksterijer.

Smeli dizajn eksterijera novog MINI Clubmana spaja stil i sadržaj kao nikada pre. Čiste linije i samopouzdane konture kombinuju se tako da stvaraju suptilno ekspresivan dizajn diskretnog autoriteta. Njegovu svilenu siluetu savršeno nadopunjuju atletski stav i široka pozadina.

Zamah linija ramena privlači vaš pogled osobenim podeljenim vratima koje otvaraju bezbroj mogućnosti. Novi dizajn LED farova i zadnja svetla sa motivom britanske zastave zrače samopouzdanjem i stilom u svakoj prilici. A sa novom, upadljivom prednjom rešetkom, spoljnim bojama, točkovima, unutrašnjim presvlakama i površinama, nikad nije postojao bolji trenutak da se doživi njegova neosporna individualnost.
MINI Clubman – crveni i crni – pogled sa strane
MINI Clubman – crveni i crni – pogled odozgo sa šest otvorenih vrata MINI Clubman – crveni i crni – pogled odozgo sa šest otvorenih vrata

Komfor na prvom mestu.

Kad je reč o prostoru, novi MINI Clubman je više nego velikodušan – nudi vam impresivan komfor i fleksibilnost. U njegov prostrani enterijer udobno može da se smesti petoro odraslih. A tu je i dosta podesivog prostora u prtljažniku za svaki tip putovanja koje ste planirali.

Enterijer MINI Clubmana pruža prijatan, primamljiv komfor sa vrhunskim materijalima u enterijeru poput luksuznih kožnih sedišta vrhunske teksture. Ovo pojačavaju različite opcije bogatih boja – u rasponu od klasične Carbon Black i Malt Brown do Indigo Blue i svetle Satellite Grey – gde svaka stvara jedinstvenu i osobenu atmosferu. Otpozadi osvetljeni okviri vrata i različite opcije unutrašnjih površina pružaju prijatan dizajn koji određuje raspoloženje.
MINI Clubman – enterijer – otpozadi osvetljen okvir vrata
MINI Clubman – enterijer – tačskrin centralne konzole

Inteligentna konektivnost.

Na centralnoj pozornici kuca srce enterijera MINI Clubmana, centralna konzola sa izvanrednim tačskrinom visoke rezolucije i dijagonale 6,5" ili (opcionalno) 8,8". Ovaj intuitivni komandni centar otvara vrata svetu informacija i zabave koji predstavlja MINI Connected. Neosetno integrisan sa vašim uređajima, dopušta vam da kontrolišete onlajn navigaciju, uživate u Apple CarPlay, konatktirate MINI Concierge servis i koristite prednosti mnogih drugih opcija konektivnosti.

Savršen za svaku priliku.

MINI Clubman spaja svestranost, prostranost, vrhunsku izradu i performanse kako bi pružio neodoljivu vožnju koja se uklapa u sve što vam je potrebno. Prvoklasni materijali i inspirativni elementi dizajna obezbeđuju da uživate u stilu i komforu – kud god da idete. Kada jednom uđete, nećete želeti da izađete.